ТОП-5 зірок, які конфліктували з Катею Осадчею: сконфужена Кароль втекла, а ревнива Білик розбила мікрофон

Катерина Осадча розпочала свій шлях, як скандальна журналістка і не прогадала. Зірки і боялися її, і воліли стати героями її сюжетів. Однак деякі інтерв'ю закінчувалися майже комічно.

Світська хроніка — тема не спростих. І Катерина Осадча прекрасно це розуміла, коли взялася присвячувати їй своє життя. Журналістка неодноразово наштовхувалася на конфлікти, нерозуміння, звинувачення у нахабності, нетактовності, тощо. І тим не менш, їй вдавалося і далі посміхатися зіркам в обличчя, не реагувати на образливі вислови у свою адресу і ба більше, помиритися з усіма тими, з ким колись вона мала подібні сцени. Давайте згадаємо, найгучніші з них.

ТОП-5 зірок, які конфліктували з Катею Осадчею

51-річна Ірина Білик показала свого екс-чоловіка, син від якого схожий на Кузьму Скрябіна
ТОП-5 зірок, які конфліктували з Катею Осадчею

Усі добре пам’ятають, як Ірина Білик не витримала і розбила мікрофон телеведучої. Це сталося тому, що співачка була впевнена: журналістка намагається відбити її чоловіка. Тепер обидві сміються над цією сваркою, адже Білик продемонструвала на всю Україну, якою темпераментною жінкою вона може бути.

Тіна Кароль і Катя Осадча
ТОП-5 зірок, які конфліктували з Катею Осадчею

З Тіною Кароль також було непросто. Співачка не знала, як відреагувати на запитання Катерини про обрізання її новонародженого сина, і просто втекла під час зйомки. Як з’ясувалося потім, артистка образилася на журналістку.

72-річна Алла Пугачова показала обличчя крупним планом
ТОП-5 зірок, які конфліктували з Катею Осадчею

Алла Пугачова довго трималася, щоб не виказати своїх нервів. Але Катерина не припиняла ставити їй незручні запитання. В результаті Примадонна просто нагрубила їй. На запитання про онука вона заявила, що “нічого не знає і знати не хоче”, а потім розповіла Катерині про її ставлення до преси.

Геннадій Кернес
ТОП-5 зірок, які конфліктували з Катею Осадчею

Інтерв’ю з Геннадієм Кернесом стало ледь не найлегендарнішим. Чоловік не витримав натиску під час інтерв’ю і запитав Осадчу, чи дивиться вона в зеркало, перш ніж покидає гримерку.

Відрізнився також і відомий хірург Андрій Скорнєв, який на запитання про його нетрадиційну орієнтацію, запитав у Катерини, звідки вона така взялася.

Схожі статті