Ледь усміхнена 48-річна Наталія Мосейчук показала фото з онкологічного диспансера: “Спасибі всім” (ФОТО)

Робота журналістів дуже непроста. Часто медійники жертвують здоров'ям та щасливим дозвіллям заради професії. На що ж довелося піти Наталії Мосейчук?

Наталія Мосейчук – одна з найяскравіших ведучих України. Ідеальна вимова, характер у кадрі та завжди гострі запитання зробили зірку однією з найпопулярніших жінок.

Політичні теми та гострі соціальні питання – у цвй сфері знаменитість почувається немов риба у воді. Та не лише думками по закони, мітинги живе Наталія. У 2017 році проєкт “Global Teacher Prize Ukraine” відкрив цю залізну леді світові з нового боку. Окрім освітян багато уваги надавалося учням. Номінація “Вибір серцем” шукає вчителів, які будуть навчати діток з непростими захворюваннями.

Не так давно і сама Мосейчук повідала про те, як будуть навчатися малюки в онкологічному диспансері міста Черкаси.

На фото зірка трохи сором’язливо усміхається та пише:

“Гортайте фото – далі в альбомі проект школи в обласному онкологічному диспансері міста Черкаси. Дуже хочу у наступному навчальному році побачити учнів у цьому новому класі Школи Супергероїв”

Наталія не приховує свого щирого щастя від того, що запускається новий освітній простір:

“Спасибі всім, хто долучився і разом з нами розширює географію знань для маленьких пацієнтів лікарень”

Нагадаємо, що на телеканалі “1+1” Мосейчук працює з 2006 року. Вона завжди мріяла про те, щоб стати ведучою “плюсів”. Їй одразу довірили серйозні політичні проєкти та головні новини. Побажаємо ж цій жінці нових звершень у кар’єрі.

Схожі статті