У 46-річного Святослава Вакарчука знайшлася таємна донька від колишньої коханої: як виглядає і де живе дитина?

Святослав Вакарчук минулого року вперше став батьком. У нього народився син Іван. Втім, мало хто знає, що насправді у співака вже є донька.

Лідер гурту “Океан Ельзи” завжди не любив розповідати про своє особисте життя. Його єдиною коханою дружиною була тривалий час яскрава Ляля Фонарьова. У тандемі з нею музикант творчо розвивався та сягнув піку свої кар’єри. Втім, цей шлюб не став одним на все життя.

У 2021 співак розлучився. Подія набула великого розголосу і разом з цим артисту ще й пригадали, що полишив він не тільки дружину, а й доньку.

Що відомо про таємну доньку Святослава Вакарчука?

Екс-кохання лідера гурту “Океан Ельзи”, Ляля, носила обручку від зірки близько 20 років.  Познайомилися ближче молоді люди завдяки роботі, хоча є інформація, що знали один про одного ще у студентські роки. Фонарьова була іміджмейкером “Океану”. Буквально колегою Вакарчука. Разом пара буде виховувати доньку після возз’єднання. Цікаво, що вони дуже довго не будуть офіційно “розписані”.

У 46-річного Святослава Вакарчука знайшлася таємна донька

Її звати Діана. Дівчині 26 і все її дитинство нею опікувався музикант. Та на Святослава вона геть не схожа: висока білявка зі світлими очима виглядає йому зовсім чужою.
А це й не дивно: Ляля народила дівчинку від першого обранця. Біологічним батьком Діани є львівський бізнесмен Володимир Тарасюк.

У 46-річного Святослава Вакарчука знайшлася таємна донька

Цікаво, що падчерка Вакарчука також виявилася вельми творчою людиною. Вона захоплюється зйомками. Дівчина стала декораторкою і стилісткою кліпу співака “Оранжерея”. Це й не дивно, адже чоловік з дитинства до неї гарно ставився, даруючи багато батьківського тепла.

Схожі статті