55-річна Ольга Сумська показала, як зраджує, поки її законний чоловік не бачить: “Поцілунок з коханцем”

Відома українська акторка Ольга Сумська показала ексклюзивне фото, на якому зраджує колишньому чоловіку Євгену Паперному. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

20 років тому Ольга Сумська забрала маленьку донечку Тоню та покинула на той час свого чоловіка Євгена Паперного. Нелегкому розлученню передував період зрад. Молода красуня, талановита акторка Ольга не могла витримати обстановки вдома та ставлення свого законного чоловіка і знайшла втіху в обіймах колеги — Віталія Борисюка.

Криза в стосунках Ольги Сумської та Борисюка
Ольга Сумська показала поцілунок з іншим, поки її законний чоловік відвернувся

У молодого артиста не було і копійки в кишені. За своєю коханою він прийшов, будучи бідним і навіть не маючи власного житла. Сумська з малюком переїхала до батьків майбутнього чоловіка.

Ольга Сумська показала, як зраджує, поки її законний чоловік не бачить

Акторка не пишається своїм вчинком, але не має наміру брехати аудиторії. З Євгеном вона мала довготривалу кризу, рішення якої просто не знайшлося. Паперний швидко дізнався про зраду, яка сталася у нього під носом, в його ж трупі. А після розлучення жодного разу навіть не поцікавився рідною донькою.

Через 10 років після події Паперний пробачив колишню і запросив її з другим чоловіком працювати у нього в театрі. Зараз актори створили гучний тандем, який збирає повні зали.

Ольга Сумська показала поцілунок з іншим, поки її законний чоловік відвернувся

А нещодавно Ольга вирішила згадати минулі часи і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ексклюзивну світлину, яка була зроблена прямо під час зради чоловіку. Поки Євген відвернувся, щоб побесідувати з кимось, Ольга припала до губ Борисюка, абсолютно нічого не боючись. Артистка стверджує, що саме тоді зрозуміла, наскільки серйозні наміри у Віталія.

Схожі статті