Хто оточує Євгена Галича: все, що відомо про дружину та дітей соліста O.Torvald – біографія, фото, цікаві факти

Відомий український рок-музикант та соліст гурту "O.Torvald" Євген Галич – зразковий сім'янин. Подивіться, як виглядають дружина і діти співака.

Музика завжди цікавила Женю Галича, тож ще у дитинстві він став учнем музичної школи. Тоді ж він познайомився з майбутнім гітаристом O.Torvald. З тих пір хлопці – найкращі друзі та грають разом. І хоча Євген розумів, про що мріє, на порозі дорослого життя він не одразу пішов на шляху до неї – аби не засмучувати батька вступив у військовий інститут.

В інтерв’ю модному глянцю Viva Галич зізнавався, що не дуже про це шкодує, однак вважає, що, можливо, ті п’ять років не варто було втрачати саме так. За словами музиканта, йому жодного разу не знадобилися здобуті знання. Єдине – він став більш дисциплінованим.

Женя Галич вперше показав дружину і дітей
Женя Галич вперше показав свою дружину і дітей

На піку своєї популярності Женя зустрів головне кохання свого життя – майбутню дружину Валерію. Що цікаво, вона на той момент нічого не знала про Галича, до того ж у неї тоді був хлопець.

Рокер розбивати стосунки подруги навмисне не збирався, хоча й проводив багато часу з подругою – їм разом було шалено цікаво.

Дружина Жені Галича
Як виглядає дружина Євгена Галича Валерія

Зрештою все це переросло у велике кохання, а у 2009 році пара зіграла весілля. Валерію навіть не відлякнула любов коханого до музики, яка стоїть для нього на першому місці. Через 4 роки після одруження в родині сталося поповнення – народилася донечка Єва. Згодом у неї з’явився молодший братик Данило.

Дружина і діти Євгена Галича
Як виглядають дружина і двоє дітей Євгена Галича

Галич не приховує – батьківство зробило дуже його змінило, він став більш вразливим і недовірливим, однак разом з цим – найщасливішим у світі.

Схожі статті