Померла Ганна Опанасенко-Сумська: серце мами сестер Сумських не витримало

Ганні Сумській було 88 років, вона пішла із життя сьогодні вночі. Про це повідомила у соціальних мережах Ольга Сумська.

Трагічною новиною з приводу смерті матері Ганни Опанасенко – Сумської поділилася відома українська актриса Ольга Сумська. На сторінках в соціальній мережі вона написала, що біда сама не приходить, бо вночі не стало найріднішої людини – матусі. Ольга зізналася, що відчуває неймовірний біль з приводу втрати.
Також актриса опублікувала світлини дорогої людини.
Ганна Іванівна народилася в Київській області, Вишгородському районі, В селі Катюжанка в жовтні 1933 року. Була радянською та українською театральною актрисою, мала звання заслуженої актриси УРСР (отримала у 1975 році).
Крім того, відомо, що Ганна Сумська:
закінчила Київський театральний інститут;
працювала у таких театрах: Кримський, Львівський, Полтавський, Київський, Запорізький. Починаючи з 1993 року акторка була у складі Національного українського драматичного театру;
у 2006 році Ганна Опанасенко – Сумська отримує статус лауреата Всеукраїнської премії “Жінка третього тисячоліття” в номінації “Знакова фігура”.

Не так давно, 15 жовтня 2021 року, українська зірка Ольга Сумська, публікувала зворушливі сімейні світлини. Це був 88 рік народження Ганна Іванівни, з яким її привітали чоловік Ольги Віталій Борисюк, а також онуки Ганни Іванівни – Ганна Борисюк й Антоніна Паперна. Ольга Сумська прокоментувала, що такі моменти життя є найщасливішими для неї.
Але сьогодні вночі у сестер Наталії та Ольги Сумських, мами не стало. На повідомлення в про трагічну новину прихильники Ольги написали багато коментарів зі щирими співчуттями та проханням триматися в такий складний період життя.

Для інформації: Ганна Сумська родом із села Катюжанка, Київська область. Після закінчення Київського державного інституту театрального мистецтва ім. І.К.Карпенко-Карого, Ганна Сумська виступала у різних театрах нашої країни та зіграла більш ніж 150 ролей.

Світла пам’ять!

Схожі статті