Батько відомої російської акторки Олени Яковлевої помер під час війни в Україні: не може забрати його, щоб поховати

Батько відомої російської акторки Олени Яковлевої помер під час війни в Україні. Акторка повідомила, що не може забрати тіло рідної людини, щоб поховати.

61-річна зірка серіалів “Каменська” та “Скліфосовський” Олена Яковлева розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі в Instagram про трагедію в сім’ї. У народної артистки помер тато. Вона, за її словами, тяжко переживає втрату.

Батько відомої російської акторки Олени Яковлевої помер під час війни в Україні

Батько відомої російської акторки Олени Яковлевої помер під час війни в Україні

Як стверджує актриса, вона не може приїхати на похорон до батька. Очевидно, через ситуацію в Україні, Яковлева не має можливості відвідати столицю з метою організації траурних заходів.

“Дайте мені можливість поховати батька, відкрийте коридори! Дайте хоча б дітям вийти, випустіть їх коридорами, благаю вас!” – написала акторка на своїй інстаграм-сторінці.

Російські шанувальники зірки підтримали її в непростий період, багато хто в коментарях висловив слова підтримки та втіхи. Варто відмітити, що російська акторка, як і більшість інших знаменитостей побоялася говорити про те, що Володимир Путін розв’язав війну в Україні, яка щодня забирає життя тисяч українців.

Нагадаємо, що більшу частину свого життя покійний Олексій Яковлев провів в Україні. Там, у місті Новоград-Волинський Житомирської області, народилася і Олена. Але через те, що тато акторки був військовослужбовцем, сім’я часто переїжджала. Так, частина дитинства Яковлевої пройшла в Нижньоудинську Іркутської області. Потім вони оселилися у Харкові, де зірка кіно та театру закінчила середню школу.

Схожі статті