Війна в Україні: телеведуча і мама чотирьох дітей Валентина Хамайко прихистила щенят з притулку під Києвом

Відома українська журналістка і телеведуча Валентина Хамайко, яка є багатодітною мамою чотирьох дітей, прихистила щенят з притулку під Києвом. Сім'я знаходиться в безпечному місці.

Валентина Хамайко – ведуча каналу 1+1, яку глядачі могли бачити в ранковому шоу “Сніданок. Вихідний”. Крім того, вона неодноразово знімалася в кіно. Зараз, поки в Україні триває війна, яку розв’язала росія, зірка “плюсів” виходить в ефір загальнонаціонального телемарафону. Українські журналісти, що мають можливість працювати, згуртувалися та цілодобово ведуть новини, аби кожен був в курсі останніх подій, враховуючи, як це зараз важливо.

В ефір зі студії регулярно виходять Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Єгор Соболєв, Людмила Барбір, Олександр Попов, Руслан Сенічкін. Неля Шовкопляс вирішила спрямувати свої сили в іншому напрямку – вона пройшла медичну підготовку і тепер рятує життя. Лідія Таран і Алла Мазур вивезли своїх дітей у безпеку, там з ними і залишилися.

Марічка Падалко емоційно розповіла про розлуку з чоловіком і дітьми через війну
Валентина Хамайко прихистила щенят з притулку під Києвом

У цей надважкий для кожного українця час, неабияке значення має доброта, і героїня нашої сьогоднішньої статті – одна з безлічі тих, хто це добро несе у світ. Так, у програмі “Сніданок з 1+1” Хамайко розповіла, що вона та її колега Олександр Попов прихистили цуценят з притулку Ірпеня.

Валентина Хамайко прихистила щенят з притулку під Києвом
Валентина Хамайко прихистила щенят з притулку під Києвом

За словами Валентини, щенята опинилися в безпеці завдяки волонтерам, які під час відкриття гуманітарного коридору з Ірпеня кілометри йшли пішки та несли товстеньких цуценят в клітці, ще й вели дорослих собак на поводках. Собак вивезли до Києва, де кожному знайшли новий дім, Хамайко взяла хлопчика, а Попов – дівчинку.

Схожі статті