Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон: скільки коштує Батьківщина?

Декілька днів тому стало відомо, що Руслан та Анатолій Євдокименки намагалися незаконно перетнути кордон України з Румунією. З'явилися деталі, скільки вони заплатили за цю операцію.

На другий тиждень війни в Україні стало відомо, що єдиний син Софії Ротару Руслан та його спадкоємець Анатолій намагалися перетнути кордон України з Румунією незаконно. З іншими чоловіками вони переправлялися на саморобному плоту, але були спіймані прикордонниками. Затримані члени зіркової родини недовго перебували під вартою і повернулися додому. Наразі невідомо чи будуть вони нести кримінальну відповідальність за скоєне. А нещодавно з’явилась інформація про те, скільки вони заплатили за спеціальну операцію по еміграції.

Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон

Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон. Фото Руслана та Анатолія при затриманні

Так, передає видання Сегодня, що Анатолій та Руслан заплатили по дві тисячі доларів, щоб непомітно проковзнути до Європи. Тим часом достовірної інформації про місцезнаходження Софії Ротару немає, хоча подейкують, що вона давно покинула Україну і чекала на своїх сина та онука за кордоном. Варто відмітити, що ніякого коментаря стосовно інциденту украінська легенда не дала.

Колишній стиліст Софії Ротару поскаржився на її скандальну поведінку
Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон

Соня Євдокименко тим часом перебуває у Сполучених Штатах Америки і намагається підтримати свою країну лозунгами, інформацією та донатами. Варто відмітити, що наші земляки, які давно емігрували, впоралися зі своєю задачею прекрасно, адже іноземці добре інформовані про те, що на даний момент відбувається на батьківщині їхніх друзів, знайомих та колег.

Схожі статті