Ада Роговцева стала волонтером і організувала у себе вдома штаб: захисники можуть помитися, поїсти та випрати одяг

Ада Роговцева, яка є легендарною українською актрисою, розповіла, як вона допомагає збройним силам України. Їй доводиться переживати війну вдруге.

У цей непростий час, коли йде війна в Україні, яку віроломно розв’язала Росія, ніхто не стоїть осторонь. Кожен житель нашої країни наближає перемогу у міру своїх можливостей.

Ада Роговцева, яка є легендарною українською актрисою, розповіла, як вона допомагає збройним силам України.
Їй доводиться переживати війну вдруге. Коли була Друга Світова війна, Ада Роговцева була з мамою Глухові Сумська область. На той час місто було окуповане.

А зараз їй знову доводиться переживати тягар війни.У цей час Ада Роговцева не сидить склавши руки та хоча акторці сьогодні вже 84 роки, вона стала волонтером у себе вдома. До неї додому приходять захисники, щоб поїсти домашньої їжі, помитися та випрати речі. Коли вони йдуть, Ада Роговцева благословляє їх на дорогу. Артистка показує приклад, як потрібно допомагати нашим захисникам.
З такими людьми Україну неможливо перемогти. І таких людей багато у нашій країні.

Ада Роговцева благословляє воїнів

 

Багато представників шоубізнесу в міру своєї можливості допомагають у протистоянні ворогові. Одні захищають нас на передовій, інші своїми піснями підіймають бойовий дух не лише ЗСУ, а й звичайних громадян.
Україна переможе, ворог буде розбитий та вигнаний із нашої території.

Не панікуйте, не слухайте та не вірте російським новинам. Здебільшого це фейки, які поширюються, аби дестабілізувати ситуацію в Україні. Будьте пильні та не дайте себе обдурити. Зупиняйте будь-які спроби ворога посіяти паніку у суспільстві. Читайте та дивіться офіційні українські новини.
Бережіть своїх близьких та особливо дітей, а також себе.

Схожі статті