Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну: “Пишаюся, кохаю і знаю, що захищаю”

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко може пишатися своїм чоловіком, адже попри те, що він росіянин, наразі захищає Україну.

24 лютого життя українців назавжди розділилося на до та після. До було сповненим мрій про світле майбутнє, а після стало важким, гірким і болісним, адже в країні почалася війна. Розв’язало її російське керівництво, яке віддає накази руйнувати не лише страгетічні об’єкти України, а й житлову інфраструктуру, знищувати мирних жителів, дітей, жінок.

Саме це неабияк згуртувало українських чоловіків, котрі добровільно пішли на фронт чи то у складі ЗСУ, чи то поповнили лави територіальної оборони. Серед них – хореограф Дмитро Дікусар, гуморист Юрій Ткач, шоумен Володимир Остапчук, співак Віктор Бронюк, і це ще не всі. Навіть росіянин за походженням Єгор Соболєв з самого початку війни став на захист України.

Марічка Падалко ощасливила Єгора Соболєва дитиною
Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну

Так, про те, що чоловік Марічки Падалко пішов до тероборони, стало відомо з Інстаграму телеведучої, яка вже 24 лютого опублікувала фото з коханим у військовому обмундируванні та написала:

“Я не знаю, що буде завтра, але впевнена, що ми переможемо. Мене зараз душать сльози через втому, страх і розставання з чоловіком, але я вірю, що всі разом ми встоїмо!”.

У відповіді в коментарях Соболєв написав: “Пишаюся, кохаю і знаю, що захищаю”.

Зауважимо, що Єгор Соболєв народився в Краснодарі. Коли йому був 1 рік, його батько загинув, а мама переїхала до Донецька. Пізніше родина виїхала на Сахалін, а вже в юності Єгор самостійно перебрався до бабусі до України, де й розпочав свій кар’єрний шлях журналіста. Також він активний громадський діяч і екс-нардеп.

Схожі статті