Ведуча “Танців з зірками” Іванна Онуфрійчук надає допомогу українським бізнесменам: не словом, а ділом

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук повернулася зі Швейцарії заради своєї батьківщини і готова допомагати не тільки волонтерством і матеріально.

Коли в державі проходить війна, дуже важливою складовою є цілісна та функціональна економіка, яка допомагає триматися на плаву як бійцям, так і звичайним громадянам. Вийти на роботу та продовжувати свій бізнес українців влада просила неодноразово.

Звичайно, за таких умов працювати вкрай складно. Велика кількість бізнесменів повідомляє про знищені склади та неможливість впоратися з логістикою, і все ж таки компанії запускаються.

Іванна Онуфрійчук надає допомогу українським бізнесменам

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка минулого року вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза, не тільки повернулася до України, щоб допомогти, але активно волонтерить і надає гроші для ВСУ.

Також вона нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що буде безоплатно допомагати українським бізнесменам.

Іванна Онуфрійчук надає допомогу українським бізнесменам. Скріншот особистої сторінки зірки 

Її підтримка буде виглядати наступним чином: компанії, які достатньо розвинені в Instagram будуть надавати їй інформацію про себе, а вона у свою чергу буде їх рекламувати, щоб підвищити їхні доходи.

Варто відмітити, що в перші дні війни Івана добряче отримали на горіхи від українців, коли почала скаржитися на пресу та стереотипи, які журналісти використовували у статтях з нею. Українцям такі скарги здалися дуже несвоєчасними. Втім, зараз телеведуча демонструє усі свої найкращі риси характеру та цінності, що звичайно, плмічається глядачем і точно не ігнорується .

Схожі статті