Засмучена Леся Нікітюк показала, що рашисти зробили з автобусом Леді Ле, яким вона обїздила всю Україну

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала співвітчизникам, що сталося з автобусом, яким вона подорожувала разом зі знімальною групою.

Усі добре пам’ятають тревел-шоу Лесі Нікітюк “Ле Маршрутка”, у якому вона показувала, якою може бути Україна. Телеведуча об’їздила мальовничі містечка нашої держави впродовж двох сезонів. Але нещодавно головний реквізит програми зазнав серйозних руйнувань.

Засмучена Леся Нікітюк показала, що рашисти зробили з автобусом Леді Ле

Так, автобус Лесі Нікітюк, який мав яскраве забарвлення та дарував веселий настрій був обстріляний російськими окупантами, а також полишений колес. На лобовому склі транспорту помітні сліди від куль, а фарба у багатьох місцях була зіпсована.

Відповідний кадр з’явився на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram. Однак Нікітюк запевнила, що ми і Україну відбудуємо, і придбаємо нову Ле маршрутку, на якій будете відзнятий 3-й сезон, ще кращий за два попередні. І ба більше, телеведуча впевнена, що розпочне зйомки з героїчної Чорнобаївки.

Нагадуємо, що телеведуча разом з іншими українськими зірками активно волонтерить у Києві. Зірка кожен день з’являється у столовій, де разом з жінками готує смачні та ситні обіди для воїнів з ЗСУ, лікарень та біженців. Варто відмітити, що зараз активно годують співвітчизників Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський, а Даша Астаф’єва власноруч чистить картоплю і не боїться брудної роботи. І на превеликий жаль, деякі зірки вже віддали своє життя Батьківщині.

Велика кількість знаменитостей відкрила себе аудиторії з абсолютно нових сторін. Як зараз поговорюють в народі: маски зняті.

Схожі статті