Повелитель вовчиць Олег Винник вийшов на зв’язок без Таюне: “Місяць, що назавжди змінив наше життя”

Відомий український виконавець Олег Винник, якого називають повелителем вовчиць за його пісню "Молода вовчиця", вийшов на зв'язок без Таюне.

Не лише прості люди застали війну у власних домівках. В такому ж положенні опинилися і зірки шоу-бізнесу. Ранок середи 24 лютого 2022 року українці не забудуть ніколи, адже це саме той день, коли росія напала на Україну. Рано вранці, підло, коли мирний народ спав. З усіх куточків країни почулися вибухи та дзвінки від близьких зі словами – війна почалася.

Були й ті, хто дізнався про напад рф за кордоном. Наприклад, подружня пара Потапа і Насті Каменських напередодні вирушила у сімейну відпустку до Іспанії разом зі своїми мамами – Лідією Петрівною і Людмилою Анатоліївною. Їхні куми Катерина Осадча і Юрій Горбунов знаходилися в Києві і особисто почули перші вибухи. А де був і де знаходиться зараз повелитель вовчиць Олег Винник, достовірно невідомо, оскільки співак виходить на зв’язок, не залишаючи відміток геолокації.

Яким виріс син Таюне і Олега Винника
Олег Винник вийшов на зв’язок без Таюне

Олег Винник вийшов на зв’язок без Таюне

Поки українські воїни тримають оборону, Олег Винник намагається піднімати бойовий дух співвітчизників своєю творчістю і зверненнями в соціальних мережах. Не так давно артист виклав перероблену версію легендарної “Вовчиці”, яку замінив на паляницю. А цього разу на місяць війни він зізнався, що неабияк пишається українським народом:

“Місяць незламності і самовідданої священної боротьби. Місяць, що назавжди змінив наше життя. Пишаюся тобою, мій героїчний народе! Нехай Благовіщення Пресвятої Богородиці принесе Україні перемогу і мир! Слава Богу за Україну! Слава Україні! Героям слава!”, – написав Винник в Інстаграмі.

Це звернення він опублікував особисто від себе, без своєї Квітки Таюне, яку вважають його таємною дружиною.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.