“Скабєєва насправді чоловік”: Дмитро Гордон пояснив, що не так з головною пропагандисткою російського телебачення

Відомий український журналіст Дмитро Гордон на всю країну заявив, що Скабєєва насправді чоловік. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Дмитро Гордон знаменитий своїми жорсткими висловлюваннями та жартами, особливо у сторону політичних опонентів України. У період війни Росії проти України, шоумен неодноразово вдавався до нецензурної лексики у прямому ефірі, а також до зневажливих слів в адресу російських пропагандистів. Цього разу на горіхи отримала Ольга Скабєєва, яка відкрито погрожувала Україні і неодноразово принижувала її владу.

Дмитро Гордон пояснив, що не так з головною пропагандисткою російського телебачення

Нещодавно Дмитро Гордон заявив, що російська ведуча Ольга Скабеєва насправді є “чоловіком”. Він так і не пояснив, чому впевнений у цьому відкритті. Український ведучий приділив більше уваги опису самої Росії, яку він назвав “фашистською Німеччиною дубль два”.

Дмитро Гордон пояснив, що не так з головною пропагандисткою російського телебачення. Скріншоти особистої сторінки журналіста

“Замість Гітлера Путін замість Ріббентропа Лавров замість Геббельса Соловйов зі Скабеєвою”, – заявив він у відео, опублікованому в Telegram-каналі “Український Діалог”.

Дмитро Гордон уже не вперше називає Володимира Путіна Адольфом Гітлером сучасності. У статті від 15 березня була наведена заява журналіста, в якій він зазначив, що росіян зомбують як німців у 30-х роках XX століття.

Нагадаємо, у матеріалі від 15 березня повідомлялося про пісню Колі Серги, в якій він обіцяв, що “двоголовий орел опиниться на українському тризубі, як на шампурі, а в Москві співатимуть гімн України”. Ольга Скабеєва була не в собі від злості, почувши пісню.

Схожі статті