Син Софії Ротару привітав дружину з днем народження після невдалої спроби втекти з України: як ні в чому не бувало

Син відомої української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко публічно привітав дружину з днем народження після невдалої спроби перетнути кордон.

24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну проти народу України, прикриваючись так званою “спецоперацією”. Насправді це геноцид українців та української культури, адже війська рф нищать все і всіх на своєму шляху – навіть жінок і дітей. В таких умовах на території усієї країни було введено військове положення, що передбачає мобілізацію чоловіків призовного віку (від 18 до 60) за потреби. Виїхати за кордон законно можуть лише непридатні до служби, а також багатодітні батьки трьох і більше неповнолітніх дітей.

Тим не менш, знаходяться сміливці, що намагаються покинути Батьківщину за гроші. Серед них були помічені навіть відомі особистості – єдиний син та онук Софії Михайлівни Ротару Руслан і Анатолій Євдокименки.

Син Софії Ротару привітав дружину з днем народження після невдалої спроби втекти з України

Чоловіки разом з іншими втікачами і “провідником” були затримані прикордонниками на українсько-молдовському кордоні. Усі вони не мали жодних законних підстав виїздити з України, в якій триває війна.

Ротару не коментувала інцидент, так само як і Руслан з Анатолієм. Натомість син артистки вирішив публічно привітати дружину Світлану з днем народження, наче нічого й не було. Так, у себе в Інстаграмі Євдокименко виклав фото з коханою та написав слова з привітанням англійською.

Син Софії Ротару привітав дружину з днем народження після невдалої спроби втекти з України
Син Софії Ротару привітав дружину з днем народження після невдалої спроби втекти з України

Вочевидь, кадр зроблений десь під час подорожі за кордоном ще до війни у мирні часи. Що стосується нинішнього місцезнаходження зіркової родини, то наразі невідомо, чи вдалося їм все ж таки покинути Україну.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.