Наталія Могилевська запропонувала ідею ввести три державні мови в Україні і нарвалася на критику: “Як у Швейцарії”

Популярна українська співачка Наталія Могилевська дала нове інтерв'ю, у якому виступила з пропозицією ввести одразу 3 державні мови в Україні - за прикладом Швейцарії.

Наталія Могилевська з тих зірок, хто не покидає Україну навіть під час війни. Співачка живе у себе вдома в Києві та регулярно виїздить до простих українців у метро, підбадьорює службовців територіальної оборони, боронить інформаційний фронт і закликає колег не мовчати про те, що рашисти роблять в мирних українських містах, як вони винищують наш народ і цілять навіть в дітей.

Крім того, Наталка не забуває спілкуватися з журналістами. Цього разу Могилевська дала інтерв’ю Наталі Влащенко для каналу “Україна 24”, де заявила, що після війни буде з числа тих, хто виступатиме за введення одразу декількох державних мов – англійської, російської та української:

“Сьогодні весь світ ніде не може дітися без англійської мови. І половина України говорить російською, половина говорить українською. І так само як у Швейцарії – чим більше мов ти знаєш, ти більше ти людина”.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір'ю
Наталія Могилевська запропонувала ідею ввести три державні мови в Україні

Також співачка додала, що сьогодні в умовах війни потужною зброєю стала українська мова. Саме це вплинуло на те, що тепер Могилевська пише нові пісні, дає інтерв’ю і говорить у звичайному житті українською, хоча раніше користувалася російською мовою.

Нагадаємо, з самого початку війни під час активних артобстрілів Києва Наталія збирала у себе вдома сусідів, з нею також була її сестра на восьмому місяці вагітності. Нещодавно вона народила українського богатиря, тож зірка приймає привітання з поповненням в родині.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".