Тарас Тополя разом з гуртом “Антитіла” ледь не опинилися в місці влучання ракети: оце так запізнилися на півгодини

Багато представників шоубізнесу інакше глянули на життя та свою творчість під час війни. Це стосується й Тараса Тополі. Їм розплющилися очі та вони зрозуміли, що є інші цінності у житті.

Вже сорок днів триває війна між агресивною росією та Україною. Агресор бомбить міста та села нашої країни. Гинуть мирні люди. Нелюди з Росії знущаються з нашого мирного населення. Із самого початку військових дій усі учасники гурту “Антитіла” разом із їхнім лідером Тарасом Тополем стали на захист України. Не лише вони вирішили захищати Батьківщину із представників шоубізнесу. Деякі зірки вступили до ЗСУ, інші до тероборони, треті їздять країною та підіймають моральний дух українців. Кожен на своєму місці наближає перемогу нашої країни над окупантами з Росії.

Тарас Тополя переосмисли своє життя

Тарас Тополя відверто розповів, що він проміняв життя зірки у шоубізнесі на протистояння агресору. І він вважає, що зробив правильно. Якщо так чинитиме кожен українець, то перемога буде не за горами. Це однозначно.
Спершу Тарас Тополя разом зі своїм гуртом вступив у тероборону. І найголовніше, що його сім’я вітала.
Тарас Тополя розповів, як вони з групою потрапили в неприємну ситуацію на передовій. Вони просто запізнилися не вчасно прибули в точку призначення. А потім дізналися, що кілька хвилин тому на те місце прилетіла ракета. І вони всією групою, напевно, загинули б. А так ракета лише рознесла білборд на трасі. Усі лишилися живі. Тарас Тополя каже, що він усім серцем ненавидить окупантів із Росії.
Тарас Тополь сказав, що він під час війни переосмислив свої пріоритети. Він зрозумів, що у цьому житті головне. Це Батьківщина, свобода та близькі люди. Тому бережіть рідних та себе. І не вірте російській пропаганді та не панікуйте. Слава Україні!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.