Олександр Пономарьов та Дзідзьо возз’єдналися на тлі війни і готують для українців сюрприз: будуть співати разом

Знамениті українські виконавці Олександр Пономарьов та Дзідзьо готові знову подарувати співвітчизникам спільний хіт, про який їх довго просили.

Тривалий час фанати Дзідзьо, який завжди виступав в амплуа коміка, не здогадувалися про те, що він є володарем сильного вокалу. Однак, Михайло з часом почав розкриватися з зовсім іншої сторони.

Дзідзьо повідомив про непросте поранення на фронті
Олександр Пономарьов та Дзідзьо возз’єдналися на тлі війни і готують для українців сюрприз

Очевидним поштовхом у його кар’єрі став дует з Олександром Пономарьовим, коли вони змогли показати свій талант та майстерність у всій красі. Аудиторія була у захваті і через короткий проміжок затребувала нову колаборацію з золотим голосом України.

Олександр Пономарьов та Дзідзьо возз’єдналися на тлі війни і готують для українців сюрприз

Нещодавно виконавці опублікували на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що довгоочікуваний дует такий стався і ще не раз відбудеться.

Виявляється, Олександр Пономарьов та Михайло Хома вже готують нову пісню для своїх співвітчизників. Існує висока імовірність того, що композиція буде присвячена подіям в Україні, адже зараз аудиторія сприймає лише ту творчість, яка спрямована на підняття бойового духу, патріотичності або оспівування героїчності українців.

Артисти вже виступили перед своїми найважливішими глядачами, а повідомлення супроводили фотографією на тлі українського прапору. Зірки співали у польових умовах, але це точно не завадило їм виконати свою особливу місію. Також знаменитості дала зрозуміти, що це точно на останній виступ і вони готові надихати бійців і надалі.

Схожі статті