34-річна Анастасія Приходько бурхливо прокоментувала свої виступи в росії: “Як я буду дивитися в очі українцям?”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько розповіла про імовірність її виступів в росії. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько особливо активізувалася за останні два місяці і розносила своїх колег на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Анастасія Приходько написала: "О, Тіна прокинулася!"
Анастасія Приходько бурхливо прокоментувала свої виступи в росії

Вона відкрито звинувачувала багатьох у брехні, перевзуванні на льоту та нещирості. Дісталося і тим зіркам, які покинули Україну та виїхали за кордон. Анастасія закликає усіх волонтерити, боронити батьківщину або хоча б працювати заради підтримки економіки.

Анастасія Приходько бурхливо прокоментувала свої виступи в росії

А нещодавно співачка дала ексклюзивне інтерв’ю виданню УНІАН, в якому розповіла про ставлення до можливої кар’єри, яку вона могла б побудувати у росії завдяки співпраці з Костянтином Меладзе. Анастасія Приходько прекрасно розуміє, що могла би заробляти крупні суми, але їй не дозволяла совість так вчинити з власної Україною.

“Як можна думати про гроші, коли на Батьківщині війна, коли Росія напала на Україну? Як я спатиму сама з собою? Як я прокидатимуся? Як я дивитимуся українцям у вічі, виходячи на сцену? Людина має жити за сумлінням. Батьківщину, будинок, могили предків зраджувати не можна”, – поділилася Анастасія.

Приходько впевнена, що для неї такий сценарій просто неможливий. Варто відмітити, що критика Анастасії хоча і жорстка, але саму співачку ні в чому звинувачувати. Вона дійсно була вірна своєму слову.

Нагадуємо, що не так давно зірка щент розкритикувала Тіну Кароль, Макса Барських, Ані Лорак та Світлану Лободу.

Схожі статті