Хто батько єдиного сина Алли Мазур: таємниці особистого життя головної старожилки “плюсів”

Авторитетна українська журналістка і телеведуча Алла Мазур ретельно приховує своє особисте життя від публіки, але деякі таємниці вже викрито.

Вже багато років Алла Мазур є незмінною і улюбленою телеглядачами ведучою новин ТСН на каналі 1+1, та не єдиними новинами цікавляться її фанати.

Не менш обговорюваною темою є особисте життя журналістки, яке вона не висвітлює та не обговорює, тож навколо ходить безліч пліток.

Алла — мама хлопчика Артема. Він вже підліток, йому 13, захоплюється стрибками на трюковому самокаті і у цьому перехідному віці все частіше відмовляється фотографуватися із зірковою мамою.

Вона тим часом добре розуміє, що це нормально — віддалятися від батьків з дорослішанням.

Алла Мазур з сином та котами
Хто батько єдиного сина Алли Мазур

Варто зауважити, що Артем — перший і єдиний спадкоємець телеведучої, якого вона народила у 42 роки.

В одному зі своїх інтерв’ю зірка “плюсів” розповідала, що саме його батько першим приїхав привітати її з поповненням у пологовий будинок, презентувавши коханій великий букет квітів.

Називати ім’я обранця Мазур не стала, оскільки ще до народження дитини преса вигадала багато зайвого. Це й стало причиною небажання журналістки розвивати сімейну тему, і з роками її позиція не змінилася.

Ось що точно відомо за слів Алли — Артем носить прізвище батька, і він російськомовний.

Подейкують, що цей таємний чоловік — головний редактор “ТСН Тиждень” Роберт Опаленик.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Хто батько єдиного сина Алли Мазур

Мовляв, неодноразово Мазур була помічена саме в його компанії, хоча офіційно стосунки Алли і Роберта — робочі. Коментувати цю інформацію колеги не поспішають.

Схожі статті