Маша Єфросініна радіє дефіциту у найближчих сусідів: тепер у них чоловічі журнали розігрують пачку гречки

Санкції відчують не лише російські олігархи, керівництво рф, а й звичайні росіяни, які підтримують політику росії проти України, та й ті, що мовчазно за цим спостерігають

Події, що відбулися в Україні після 24 лютого 2022 року, сколихнули весь світ. Більшість країн негативно відреагували на те, сталося в Україні. Завдяки дипломатичним зусиллям України, проти росії запровадили та продовжують вводитися санкції. Вони боляче б’ють не лише по заводах, економіці росії, а й звичайним росіянам. На прилавках супермаркетів зникають звичні для росіян продукти, в магазинах пропадають промислові товари, які так потрібні російському загалу. Це все наслідки політики, яку веде росія проти України. Представники шоубізнесу та багаті росіяни починають масово виїжджати за кордон. Вони звикли до комфортного та ситого життя. Гречка та цукор уже стали дефіцитом у росії. Так Машу Єфросініну дуже розвеселив той момент, що навіть чоловічі журнали в російській федерації у вигляді бонусу пропонують пачку гречки.

Маша Єфросініна вперше показала свою 18-річну доньку Нану
Навіть Маші Єфросініної не вдалося “достукатися” до російських зірок

Це не могло не втішити Машу Єфросініну, тому що вона вважає, і у цього є підстава, що немає хороших росіян. Зірку радує, що сьогодні росіяни почали полювати на гречку. На своїй сторінці в інстаграм Маша Єфросініна написала, що навіть на обкладинці чоловічого журналу Maxim написано: “Візьми два! У кожному сотому журналі – пачка гречки”. Напевно, до росіян тільки через порожній холодильник і живіт можливо дійде, що зробило їхнє керівництво. І це правильно, адже навіть Маші Єфросініної не вдалося “достукатися” до російських зірок. А вже й стукати не треба, достукається наше ЗСУ. Слава Україні!

Схожі статті