Настя Каменських вперто ховає круглий живіт, але все одно видала своє положення: “Потап чекає на омріяне поповнення”

Відома українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу останніми кадрами з Іспанії. Що привернуло увагу шанувальників артистки, дізнайтеся в нашій статті.

Знамениті українські виконавці Настя Каменських та Олексій Потапенко покинули Україну та виїхали за кордон в середині лютого. Зіркова пара вивезла також і своїх батьків. Зараз сімейство проживає в Іспанії. Не дивлячись на масовий хейт, який був спричинений поведінкою артистів, вони намагаються підтримувати батьківщину здалеку.

Настя Каменських вперто ховає круглий живіт, але все одно видала своє положення

Так, Настя Каменських дає благодійні концерти для латиноамериканської аудиторії. Варто відмітити, що події в Україні абсолютно не змінили курсу артистів, адже Потап минулого року говорив про те, що вони з дружиною рушатимуть в Європу для розширення аудиторії співачки. Латиноамериканці були цільовою аудиторією артистки і нею, власне, залишилися.

Нещодавно Настя опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких вона разом з різними людьми тримає прапор України. Абсолютно на всіх кадрах живіт артистки схований. На інших оприлюднених фотографіях також неможливо оцінити фігуру артистки.

Деякі користувачі мережі поділилися припущенням, чому знаменитість публікує лише такі знімки. Як завжди вони мріють про поповнення в родині зірок.

Настя Каменських вперто ховає круглий живіт, але все одно видала своє положення. Скріншот коментарів під публікацією артистки

Варто відмітити, що зараз питання дітей активно піднімається у суспільстві, адже відбувається переоцінка цінностей. Так, наприклад, Злата Огнєвіч заявила, що дуже хоче народити, а Катя Осадча збирається всиновити дитину-сироту.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.