36-річна Оля Цибульська більше не та спокусниця, яка зачарувала Дзідзьо: “5 день з немитою головою” (ФОТО)

Відома українська співачка Оля Цибульська чесно розповіла підписникам у соціальних мережах, як сильно себе запустила, що помити голову її змусив друг.

Оля Цибульська завжди була яскравою зіркою українського шоу-бізнесу, яка експериментує із зачісками, костюмами і макіяжем, а образ спокусниці навколо неї сформувався після дуетних пісень з Дзідзьо.

Ба більше, коли артист повідомив про розлучення зі своєю дружиною Славією, саме Ольгу охрестили розлучницею — мовляв, не без її участі розладилися стосунки зіркового подружжя.

Втім, Цибульська лише сміється з подібних чуток, адже вона заміжня і щаслива у шлюбі, хоча й не приховує — є на її рахунку зрада чоловікові, особистість якого співачка розкривати не поспішає.

Та зараз, у цю сумну для України годину, Оля так само як і мільйони українців у якийсь момент опустила руки, забувши про те, що красу треба берегти, бо це мотивація для тих, хто на передовій.

Оля Цибульська показала зруйноване житло
Оля Цибульська 5 днів не мила голову

У себе в Інстаграмі Цибульська розповіла про телефонну розмову зі своїм другом, який служить в ЗСУ — подзвонив, коли Ольга п’ятий день з немитою головою слідкувала за новинами, а він сказав, що дзвонить за теплом.

Знаменитість не злукавила і розказала, як воно є, та почула у відповідь наступне:

“Ольчик, твоя немита голова на війні не допомагає. Ми тут з пацанами, бо боремось за Україну і наших красивих дівчат. Чуєш? Чекаю класну фотку. Хочу посміхнутись”. До мене ніби дійшло”.

Саме після його слів артистка зрозуміла, що все це неодмінно закінчиться нашою перемогою, але якою буде вона, коли це станеться, що від неї лишиться?

Оля просить жінок і дівчат берегти свою красу навіть зараз, як би складно не було, адже це піднімає бойовий дух хлопців, що служать на світле майбутнє України.

Схожі статті