Володимир Кличко вперше публічно звернувся до екс-дружини Хейден Панеттьєрі: стосунки між колишніми налагодилися

Завдяки останнім подіям в Україні стало відомо, які стосунки склалися між Володимиром Кличко та його колишньою дружиною Хейден Панеттьєрі.

З розлучення всесвітньо відомого боксера Володимира Кличко та  Хейден Панеттієрі пройшло вельми багато часу, але інтерес публіки до їхніх стосунків не зменшився.

Володимир Кличко вперше публічно звернувся до екс-дружини Хейден Панеттьєрі

Зокрема, складалося враження, нібито у екс-подружжя погані взаємини, а єдина ниточка, що поєднувала їх — це їхня спільна дитина. Однак нещодавно Хейден довела, що не дивлячись на усі скандали та плітки в пресі, насправді вони з колишнім чоловіком підтримують одне одного.

Володимир Кличко вперше публічно звернувся до екс-дружини Хейден Панеттьєрі

Так, після розлучення Володимир Кличко жодного разу не налагоджував зв’язок з екс-обраницею публічно. Втім, нещодавно на особистій сторінці Хейден в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, де головним героєм був саме Володимир. У кадрі спортсмен подякував на англійській мові за допомогу усім тим, хто пожертвував гроші для наших захисників.

За словами дівчини, цей ролик він відправив колишній дружині у відповідь на її підтримку, а вона поширила його на своїй сторінці відповідно.

Нагадуємо, що останнім часом Хейден неодноразово потрапляла у гучні скандали. Влітку минулого року вона розважалася зі своїм новим коханцем на узбережжі, поки її дитина знаходилася в Україні у гостях у бабусі та свого батька. А буквально нещодавно світ облетіла новина про те, що вона побилася зі своїм коханим у центрі міста. Варто відмітити, що дівчина намагалася захистити свого бойфренда під час його бійки з іншим чоловіком і тому потрапила у цю безглузду ситуацію.

Схожі статті