Марічка Падалко розповіла про погіршення стосунків з чоловіком Єгором Соболєвим через дітей: “Ми багато сварилися”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко дала ексклюзивне інтерв'ю, у якому розповіла, як вони з Єгором Соболєвим планували евакуюватися з Києва.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко, як дружина народного депутата прекрасно розуміла небезпеку ще до 24 лютого. Хоча і не хотіла цього визнавати.

Марічка Падалко
Марічка Падалко розповіла про погіршення стосунків з чоловіком Єгором Соболєвим через дітей

Єгор Соболєв попередив її, що необхідно розробити план дій. Власне, через це зіркова пара пройшла через невеличку сімейну кризу.

Марічка Падалко розповіла про погіршення стосунків з чоловіком Єгором Соболєвим через дітей

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв повернувся додому та довів дітей до сліз
Марічка Падалко розповіла про погіршення стосунків з чоловіком Єгором Соболєвим через дітей

Так, телеведуча дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Життя відомих людей”, у якому розповіла, серез що сварилася з коханим.

“Ми багато сварилися з цього приводу. Ми сварилися через те, що він постійно переконував, що це буде, а я заперечувала. Він постійно вимагав від мене планів та зобов’язань. Очікування війни було настільки сильним, що Єгор постійно говорив, що треба вивозити дітей. Ця сімейна дискусія досягла апогею 23 лютого вдень, коли він казав: “Сідай, вивеземо дітей”. А я говорю, що мені завтра на роботу”, – розповіла Марічка.

Зірку дуже дратував той факт, що Соболєв вимагав від Марічки нехтування її обов’язками.

На щастя, все склалося зовсім не так, і діти Марічки знаходилося далеко від Києва, коли настало 24 лютого.

А колишні сварки замінило очікування. Марічка дуже сумувала за чоловіком, який днями не міг вийти на зв’язок, і звісно, дуже хвилювалася за нього. Їхня остання зустріч була настільки емоційною, що плакали не тільки діти подружжя, але і їхні фанати.

Схожі статті