32-річний Єгор Гордєєв у спортивному костюмі по-домашньому притулився до Нелі Шовкопляс, ощаслививши ведучу

Вже давно ходять чутки про те, що Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс мають не лише робочі стосунки. Нещодавно ведучий опублікував світлину, на якій ніжно притулився до своєї коліжанки.

Чутки про роман Єгора Гордєєва і Нелі Шовкопляс вже не перший місяць бентежать прихильників телеканалу “1+1”. Він – неодружений красень, а про її особисте життя майже нічого не відомо.

Тим не менш, всі бачать в ефірі, як ставляться ведучі один до одного. Нещодавно Єгор опублікував світлину, де позує поруч з Нелею у простому спортивному костюмі. Якби не антураж студії, можна б було подумати, що знаменитості просто зайшли один до одного у гості.

32-річний Єгор Гордєєв у спортивному костюмі по-домашньому притулився до Нелі Шовкопляс

Що відомо про стосунки Єгора і Нелі?

І хоча цю телевізійну парочку підозрюють у стосунках, Шовкопляс не раз розповідала, що насправді їй було спершу нелегко з напарником. По-перше, молода малодосвідчена ведуча ніяк не могла звикнути до характеру свого колеги. По-друге, важко також було пристосуватися і до нестандартного графіку, коли потрібно було прокидатися о 4:45 ранку. Майбутня улюблениця українців дуже хвилювалася, що у неї нічого не вийде у телевізійній справі.

Зірка зізнається, що баланс у роботі вдалося знайти лише на четвертий рік взаємної з Горндєєвим роботи. Неля розуміє наскільки вони з Єгором різні, і легше зрозуміти один одного допомогли Людмила Барбір та Руслан Сенічкін.

Втім, зараз глядачам дуже до вподоби тандем знаменитостей і фанати не дочекаються дня, коли ведучі зізнаються у почуттях. Та заміжній Шовкопляс з двома дітками вже немає чого доводити публіці.

Схожі статті