Донька Меладзе Лія, яка брала участь в “Голосі країни”, зізналася, де вона ховається: сім’я возз’єдналася

Донька відомого російського композитора Костянтина Меладзе, яка минулого року прославилася завдяки участі в "Голосі" розповіла, де знаходиться.

Минулого року донька відомого російського композитора Костянтина Меладзе Лія взяла участь в шоу “Голос країни” і продемонструвала аудиторії свої таланти. Дівчина з’явилася в українській версії програми саме тому, що її сім’я проживає в Києві, тим часом як Костянтин Меладзе давно покинув рідне місто і разом з Вірою Брежнєвою оселився в Москві.

Донька Костянтина Меладзе Лія зізналася, де вона ховається

Донька Костянтина Меладзе Лія зізналася, де вона ховається

Звісно, за останні два місяці все кардинально змінилося: Костянтин Меладзе не схвалив дії росії, забрав кохану дружину та поїхав до Італії, де в нього є нерухомість. Брежнєва, яка була дуже схвильована тим, що відбувається, влаштувала координаційний центр для волонтерів і активно брала участь у допомозі переселенцям. Тим часом про сім’ю Костянтина не було відомо нічого. Навіть Лія, яка отримала популярність, нічого не висвітлювала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Однак нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що також знаходиться в Італії. Тож існує висока вірогідність того, що діти Костянтина зараз знаходяться у нього вдома.

Також Лія розповіла, що дуже хотіла повернутися до Києва, але розуміє, що ще дуже рано.

“Ми всі хочемо бути разом якомога раніше. Я рвалася до Києва одна з перших, але зрозуміла, що дуже рано”, – написала Лія.

Нагадуємо, що доньки Костянтина Меладзе принципово не спілкувалися з Вірою Брежнєвою, так як вона була коханкою їхнього батька на протязі довгих років. Втім, лід між членами сім’ї поступово розтає.

Схожі статті