Леся Нікітюк не стрималася від манікюру і закликала українок стежити за собою: “Захисники мають бачити красивими”

Телеведуча Леся Нікітюк ініціювала у соціальних мережах флешмоб, у якому закликала усіх українок ділитися своїми фотографіями, щоб підтримати моральний дух ЗСУ.

Зірка шоу “Хто зверху” та “Орел і решка” Леся Нікітюк останні два місяці активно волонтерить. Телеведуча жодного дня від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України не сиділа без діла – вона збирала гуманітарну допомогу, відвідувала центри, де живуть переселенці, проводила час із дітьми з дитячих будинків, а також розповсюджувала в особистому блозі важливу інформацію та актуальні новини.

На цьому Леся Іванівна не збирається зупинятися. Для підтримки морального духу захисників України Нікітюк запустила у соцмережах флешмоб “Краса для ЗСУ” – ведуча закликала українок ділитися своїми красивими фотографіями.

“Час страху пройшов, ми високо підняли голову. А якщо ми її підняли – значить вона має виглядати розкішно! Наші чоловіки, наші захисники мають бачити нас гарними. Щоб вони ще краще нас захищали, ми маємо підняти їм моральний дух ну і чоловічий”, – написала Леся.

Леся Нікітюк запустила флешмоб
Леся Нікітюк запустила флешмоб

До ініціативи Нікітюк відразу доулчилися її колеги по шоу-бізнесу – красивими знімками в особистих блогах похизувалися Оля Полякова, Маша Єфросініна, Соня Плакидюк та сотні іншиї українок, чиї фото просто заполонили соцмережі протягом усього одного дня.

Сама Леся Нікітюк декілька днів тому вперше від початку повномасштабного вторгнення сходила на процедуру маікюру та похизувала результатом зі своїми шанувальниками. Телеведуча додала, що над її нігтями чаклувала переселенка, яка займалася цим вдома.

“Не змогла втриматися. Днями зробила красивий манікюр. Ви ж знаєте, як я люблю свої нігті”, – написала Нікітюк.

Леся Нікітюк похизувалася манікюром
Леся Нікітюк похизувалася манікюром

Схожі статті