Винник влаштував пишне весілля з Таюне і поїхав за кордон: повелитель вовчиць таки знайшов щастя з бек-вокалісткою

Відомий український виконавець Олег Винник, виявляється, давно одружений на своїй бек-вокалістці Квітці Таюне. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

За час своєї успішної музичної кар’єри Олег Винник підкорив велику кількість фанатів не тільки на території України, але і за її межами. Більшість з них — жінки. Часто преса схилялися до думки, що образ холостяка він зберігає за для того, щоб його шанувальниці не покидали його. Втім, сам артист неодноразово підкреслював, що хоче, щоб за його творчістю слідкували не через його особисте життя.

Олег Винник влаштував пишне весілля з Таюне і поїхав за кордон

48-річний Олег Винник майже місяць не виходить на зв'язок
Олег Винник влаштував пишне весілля з Таюне і поїхав за кордон

Так, декілька років тому журналісти відвідали рідне село повелителя вовчиць, де люди розказали їм, що насправді він давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. Мовляв, зіграли пишне весілля на два села, а потім поїхали геть. Винник, побачивши репортаж, розлютився не на жарт.

Однак з тих пір припинив заперечувати той факт, що він має дружину. Минулого року журналісти ТСН Знову нанесли візит до села співака і отримали абсолютно ті ж самі дані: Олег Винник одружився, будучи юнаком, весілля було пишним, а згодом пара емігрувала до Німеччини,

Необхідно відзначити, що син Олега Винника, як пліткують в шоу-бізнесі, проживає в Берліні, де в Олега є і квартира, і студія звукозапису. Хлопця навіть якось піймали папараці, які слідкували за Олегом та його директором на відпочинку. Втім, зблизька його обличчя сфотографувати не вдалося.

А от Таюне ніяк не коментує репортаж, який вже неодноразово виходить на телебаченні. Можливо, для неї та її кар’єри це навіть вигідно.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.