Юрій Ткач вперше за два місяці служби в теробороні побачився з дружиною і дочкою: війна розлучила (Відео)

Актор студії "Квартад-95" Юрій Ткач возз'єднався зі своєю дружиною та донькою після двох місяців розлуки. Щоб побачити момент першої зустрічі родини - читайте далі.

Юрій Ткач відомий українському глядачеві як головний актор ситкому “Одного разу під Полтавою”, а також тренер Ліги Сміху. Окрім того, артист декілька років тому став зіркою “Голосу країни”, виконавши пісню “Я і Сара”. Юрій одружений та має доньку. Його дружина Вікторія працювала його директоркою, разом вони виховували семирічну Лізу.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Ткач з родиною знаходилися у Києві. Однак потім задля безпеки своїх дівчат актор вирішив відправити їх до Болгарії. Сам же Юрій поповнив лави тероборони, а згодом почав гастролювати Україною з благодійними концертами для захисників.

Юрій Ткач з дружиною і донькою
Юрій Ткач з дружиною і донькою

Декілька днів тому Юрій поділився зі своїми фанатами відео з першої зустрічі з донькою та дружиною після двохмісячної розлуки. Прихильники актора неймовірно розчулилися від публікації, особливо, помітивши, як його дочка щосили стискає в кулачці футболку тата, за яким дуже скучила.

“Зустріч після двомісячної розлуки… два дні разом і знову розставання на невизначений час… Бережіть своїх близьких!!! Люблю вас, мої дівчатка”, – зазначив артист.

Щасливе подружжя не уточнило, де саме вони зустрілися зараз – в Україні чи Юрій зміг виїхати до дружини та доньки в Болгарію на благодійний концерт. Вікторія зазначила, що ця розлука буде не такою довгою, як попередня. Можливо, дівчата планують повертатися додому в Україну найближчим часом:

“Вперше для нас, була розлука довжиною у два місяці. Зараз зустріч. Лише на два дні. І знову розлука, тепер не так на довго, але все ж таки. Я дуже люблю тебе, мій Ткач. І хочу,щоб ти завжди пам’ятав. Без тебе не хочу, не можу, не буду”, – написала Вікторія.

Схожі статті