Лідія Таран з ТСН звинуватила українців, які не виїхали з України у “непатріотизмі”: у пошуках виправдань

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран вразила заявою про те, що патріотично робити під час війни, а що ні. Вочевидь, таким чином у журналістці відгукнулися звинувачення у зраді.

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран у перші дні війни зосередилася на тому, щоб врятувати своє життя та життя своєї єдиної доньки Василіси Доманської, яка народилася від стосунків з телеведучим Андрієм Доманським. Так як знаменитість добре знає французьку мову, її вибір одразу пав саме на Францію. Саме там вона знаходилася до цих днів.

Лідія Таран з ТСН звинуватила українців, які не виїхали з України у непатріотизмі

Втім, ситуація розвинулася таким чином, що до столиці вже можна повертатися, а телеведуча поки що не воліє бажанням цього робити. Контраст складають її колеги, які залишалися в Україні не тільки під час бомбардування і обстрілів, але і зуміли працювати у підвалах та бомбосховищах. Таким чином, наприклад, Наталія Островська та Єгор Гордєєв заробили собі неймовірну репутацію серед глядачів.

Тим часом Лідія страждає від нападок від своїх шанувальників, які вважають, що її вчинок — це зрада. Лідія, втомившись від цих речей, вирішила створити публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якому поділилася власним визначенням патріотизму.

І якщо хтось до цього тексту може поставитися з розумінням, знайдуться і ті, хто буде знервований та розлючений через цей пост, адже Лідія Таран у ньому прямо заявила про те, що залишатися у рідній країні під час бомбардувань це не патріотично. Мовляв патріотично — це зберегти своє життя та життя своїх дітей. На превеликий жаль, телеведуча забула, що далеко не у всіх українців є можливість виїхати закордон навіть у якості біженців, тому ця публікація була сприйнята вельми негативно.

Схожі статті