Донька Єгорової притягнула вітчима Мухарського до відповіді за наклеп на маму: “Дитинко, нічого особистого”

Відома українська телеведуча та донька знаменитої Сніжани Єгорової Стася вперше розповіла про свій діалог з Антіном Мухарським. Усі деталі в статті.

Після тривалих скандалів зі Сніжаною Єгоровою її донька Стася наважилася на кардинальні зміни у своєму житті — на переїзд до Сполучених Штатів. Втім, навіть з-за океану Ровінська охоче дає інтерв’ю. Нещодавно вона розповіла про свою розмову з колишнім чоловіком матері Антіном Мухарським, який присвятив своєму шлюбі цілу книгу.

Донька Єгорової Ровінська притягнула вітчима Мухарського до відповіді за наклеп на маму

Антін Мухарський прокоментував гучні заяви Сніжани Єгорової
Донька Єгорової Ровінська притягнула вітчима Мухарського до відповіді за наклеп на маму

Так, Антін написав багато скандальних речей про колишню дружину, і деякі з них, зазначає Стася, взагалі не відповідають дійсності і є чистою брехнею. Стася наважилася про це розповісти навіть не дивлячись на ганебну поведінку її мами.

“Книга його – наполовину брехня. Більше ніж наполовину! Були ситуації, коли я йому писала: “Навіщо ти брешеш? Ти ж кажеш неправду”, а він мені: “Це війна, дитинко, нічого особистого”, – згадала вона.

Зокрема мова йшла про погані звички Сніжани, і про те, що вона стає неадекватною через них. Стася вважає, що у її мами немає серйозних проблем, однак вживати їй дійсно не варто.

Нагадуємо, що не так давно Стася зізналася, що назавжди переїхала разом сім’єю до Сполучених Штатів. Вона не забрала з собою нічого з майна, залишивши все нажите в Україні. Втім, на випади про благочинність відповіла гостро — каже, що вона не мільйонерка, їй потрібні гроші для того, щоб будувати нове життя за океаном. Зараз у пари все в порядку, за виключенням того, що на її батьківщині ведеться війна.

Схожі статті