Суддя “МастерШеф. Битва сезонів” Володимир Ярославський схвилював Олю Мартиновську чорно-білим фото: “Душа болить”

Відомий український кулінар та суддя шоу "МастерШеф. Битва сезонів" Володимир Ярославський схвилював численних підписників свого блогу чорно-білим фото з квіткою в руках.

Володимир Ярославський вже давно підкорив кулінарний олімп. Широку популярність він здобув саме завдяки участі в шоу “МастерШеф” у якості судді. Компанію йому останні кілька сезонів складають незрівнянний Ектор Хіменес-Браво та переможниця одного з аматорських сезонів Ольга Мартиновська, з якою йому приписують роман.

На більш ніж робочі і навіть дружні стосунки кухарів натякають безліч спільних фото з неприхованим романтичним підтекстом. Самі Оля і Володимир не зачіпають цю тему та запевняють, що вони лише друзі, хоча фантазії прихильників це аж ніяк не зупиняє.

Ярославський на тлі двоповерхового котеджу розповів про їхнє важливе придбання з Мартиновською
Володимир Ярославський схвилював Олю Мартиновську чорно-білим фото

У мирні часи Ярославський і Мартиновська часто були разом, але війна їх розкидала – поки Ольга працює на волонтерському і гуманітарному фронті за кордоном, Володимир продовжує робити свою роботу в Україні та не забуває про спілкування з фанатами.

Цього разу в Інстаграмі Ярославського з’явилося щемливе чорно-біле фото, присвячене сотому дню війни:

“100 днів триденної спецоперації восьмирічної війни, що триває чотириста років… расія відкрито здійснює геноцид в Україні. Російська пропаганда відкрито говорить про деукраїнізацію, тобто знищення всього українського з метою позбавити цілу націю її самобутності. Душа болить за кожного постраждалого та за все те горе, що несуть росіяни нам з війною. Світ, допоможи нам, і не вір окупантам – їхні слова брехливі, а вчинки злочинні – там немає і частки правди… І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати,і будуть люди на землі”, – поділився емоціями Володимир.

Схожі статті