Катя Осадча публічно зізналася в коханні іншому чоловіку, який вдвічі старший за неї: Юрій Горбунов обімлів

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала на особистій сторінці зізнання в коханні близькій людині. Усі деталі в статті.

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча, як і більшість її колег, під час війни не часто ділилася позитивними емоціями з фанатами. Усю весну вона знаходилася на заході України, після того, як зрозуміла, що у її батьків небезпечно.

Про маршрут Каті стало відомо лише тоді, коли вона разом з дітьми повернулася додому. Зірка приховувала свою локацію, але тільки-но вона з’явилася в столиці, як Юрій Горбунов розповів усі подробиці.

Катя Осадча публічно зізналася в коханні іншому чоловіку, який вдвічі старший за неї

Не так давно Катя зізнавалася в коханні Києву, а вже незабаром дехто також потрапив під її промені любові. Так, вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм привітання з днем народження для свого батька.

Вона додала до запису свої фотографіі з батьком. Варто відмітити, що чоловік виглядає дуже свіжим, здоровим та зібраним. Не може приховати я і інтелігентна натура чоловіка, яка проглядається крізь великий досвід та мудрість.

Катя розповіла, що її батько, не дивлячись на небезпеку, відмовився евакуюватися та чекав на свою долю у домі, готовий захищати свою сім’ю та Батьківщину від загарбників. Фото було зроблено всередині весни, коли цвіли магнолії. Це помітно на фото.

Нагадуємо, що Катя Осадча та Юрій Горбунов активно розміркувують щодо всиновлення дитини. Пара готова на цей крок, але поки що це неможливо заробити офіційно. Також Юрій неодноразово говорив про своє бажання стати батьком для дівчинки. Тож цілком імовірно, що зірки ще раз стануть батьками.

Схожі статті