Колишня коханка Андрія Данилка вперше розповіла про таємні любовні стосунки з зіркою: “Був роман”

Андрію Данилко роками вдавалося приховувати правду про своє особисте життя. Доходило до того, що виконавця підозрювали у нетрадиційній орієнтації, але це виявилося неправдою.

Відомий український виконавець Андрій Данилко, який прославився на вітчизняній естраді під псевдонімом Вірка Сердючка, роками тамував аудиторію інтригами стосовно свого особистого життя. Ходили чутки, що артист віддає перевагу чоловікам, також подейкували про його незацікавленість у любовному аспекті стосунків. Втім, нещодавно його колишня партнерка та підопічна Радміла Щегольова, яка виступала під псевдонімом Льоля, розповіла правду про її взаємини з Андрієм.

Колишня коханка Андрія Данилка вперше розповіла про таємні любовні стосунки з зіркою

Колишня коханка Андрія Данилка вперше розповіла про таємні любовні стосунки з зіркою

Так, вона прийшла на програму “Не бреши мені” і під час спілкування з журналістами розповіла, що в неї була близькість з Андрієм.

“Був чи не був у мене роман з Андрієм Данилком? Скільки разів я вже відповідаю на це запитання? Як ви бажаєте, так і думайте. Ну, просто для мене це близька мені людина, я не можу просто, не можу сама ділити ці речі та розповідати це: я робила це, туди ходила, туди не ходила. Скажімо, що близькість була”

Також Радміла поділилася своїми почуттями, які описала вельми абстрактно. Так, акторка описала це, як кохання, але не уточнила корінь своїх емоцій.

“Я була закохана у життя в той момент, і це завдяки йому”

Щегольова впевнена, що мала приємні враження та щасливі дні саме завдяки енергетиці Андрія Данилка, який змушував її закохатися в життя. Як би знаменитість не намагалася уникнути прямих запитань, але журналісти зробили висновок, що акторка насправді все ж таки перебувала у стосунках з Андрієм.

Схожі статті