Колишній чоловік Наді Дорофєєвої засвітив нові обручки з новою пасією: Володимир Дантес одружується вдруге?

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес засвітив разом зі своєю новою пасією Дариною обручки. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

На початку війни Володимир Дантес та Надя Дорофєєва зробила вражаюче зізнання: зіркове подружжя заявило про те, що вони більше не разом. При цьому стало відомо, що офіційно зірки розлучатися не квапляться. Дантес заявив в інтерв’ю, що це станеться лише тоді, коли хтось з них вирішить знову піти під вінець.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої засвітив нові обручки з новою пасією

Після цього Наді почали приписувати роман з Михайлом Кацуріним. Особливо після того, як пару бачили в обіймах одне одного в Іспанії.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої засвітив нові обручки з новою пасією

А незабаром знаменитості потрапили в новий скандал. Володимир Дантес проводить дуже багато часу з колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дариною, яка покинула його через зраду.

Співак намагався приховати свій зв’язок з жінкою, але раз у раз користувачі мережі помічають, що вони майже нерозлучні. А нещодавно Вова та Даша взагалі засвітили обручки.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої засвітив нові обручки з новою пасією. Скріншоти з соціальної мережі

Як з’ясували користувачі мережі, Дантес та Кацуріна носять однакові обручки та ще й на безіменних пальцях. Відео з такими доказами було опубліковано у соціальній мережі TikTok.

Нагадуємо, що Володимир Дантес відмовився коментувати роман колишньої дружини Наді Дорофєєвої та ресторатора. Він заявив, що не має необхідної інформації і не цікавиться особистими справами Наді. Однак, шанувальники не вірять у щирість співака і вважають, що зірки знаходяться у любовному чотирикутнику.

Схожі статті