Як в молодості виглядали Алла Мазур, Ольга Сумська та інші старожили українського шоу-бізнесу: час минув

Український шоу-бізнес, яким ми знаємо його тепер з усіма акторами, артистами і ведучими, почав формуватися на початку 90-х років. Давайте подивимося, як у ті часи виглядали зірки, які стояли у витоків вітчизняного бомонду.

Ольга Сумська

Ольга Сумська у молодості
Ольга Сумська у молодості

Ольга Сумська й донині залишається однією з найбільш затребуваних акторок українського кіно. Свого часу роль Роксолани принесла їй справжню популярність та звернула увагу багатьох режисерів на талант юної артистки. Не останню роль зіграла й зовнішність Сумської — від природи вона має виражені риси обличчя та неповторну харизму. Все говорило про те, що Ольга має великі перспективи в кіно й театрі.

Наталя Могилевська 

Наталя Могилевська у молодості
Наталя Могилевська у молодості

Свого часу Наталя закохувала в себе тисячі чоловіків, які заради її прихильності не жалкували ніяких коштів. Красуня Могилевська була двічі одружена — обидва її чоловіки були київськими бізнесменами. Однак побудувати щасливу родину співачці так і не вдалося. Зараз у свої 46 років вона все ще сподівається зустріти чоловіка мрії та відчути разом з ним щастя материнства.

Ірина Білик

Ірина Білик у молодості
Ірина Білик у молодості

Ця артистка має славу справжньої серцеїдки, адже встигла п’ять разів вийти заміж. Білик була однією з перших українських виконавиць, яка почала знімати кліпи на пісні, чим назавжди вписала своє ім’я в історію українського шоу-бізу. Фанати Ірини, які слідкують за її творчістю з перших кроків, пам’ятають її виразне обличчя до того, як артистка захопилася пластикою.

Алла Мазур 

Алла Мазур у молодості
Алла Мазур у молодості

Важко уявити українське телебачення без Алли Мазур — вона працює в Телевізійній Службі Новин на “Плюсах” з самого початку. З Мазур виросло не одне покоління телеглядачів, а саму журналістку вважають еталоном дикторки й телеведучої.

Надія Мейхер 

Надія Мейхер у молодості
Надія Мейхер у молодо

Надія Мейхер і сьогодні залишається одним з символів краси та привабливості. Однак справжні меломани пам’ятають ще юну вісімнадцятирічну Надю, яка разом з Альоною Вінницькою сформувала перший склад легендарної “ВІА Гри”, яка стала справжнім проривом для вітчизняної естради. 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".