Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні: “Обрав росію, а не кохану”

Відома українська співачка Аліна Гросу тривалий час приховує, що відбувається між нею та її обранцем Романом Полянським. Чи дійсно актор покинув зірку?

Стосунки між Аліною Гросу та Романом Полянським почали розвиватися минулого року. Хоча фанати насправді припускають, що роман розпочався набагато раніше, ніж про це заявила виконавиця. Так, друг її колишнього чоловіка Олександра Комкова Дмитро заявив, що, ще будучи у шлюбі, артистка дозволяла собі флірт з актором.

Куди зник Роман Полянський
Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Роман постійно знаходився поряд з артисткою, фігурував у її відеороликах та брав участь у зйомках. Але з початком війни від чоловіка немає новин. Він ніби випарився, Аліна про нього не каже ані слова, а його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram закрита. Заявки на прийняття чоловік навіть не розглядає.

Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Певний час шанувальники терпляче ставилися до ставлення Романа до складеної ситуації, але чим далі триває війна, тим сильніше вони стежать за поведінкою актора. Власне, запустила критику у сторону Полянського його колега Наталка Денисенко, яка заявила, що такі люди як він, не мають заробляти на території України, а повинні повернутися до своєї батьківщини, у випадку Романа — до російської федерації.

Обранець Аліни Гросу Полянський не підтримує її
Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Аліна ж усі запитання підписників про свого коханого ігнорує, але обговорення їхнього особистого життя не видаляє, що дає привід вважати, ніби у словах її шанувальників є доля правди. Хіба що вона дозволила собі коментар стосовно його мікроблогу. Вона заявила, що Роман не веде сторінку, а це робить його агентство.

Так чи інакше, але Аліна чекає слушної нагоди, аби пояснити відсутність свого коханого.

Схожі статті