Перестали ховати фігуру: Марічка Падалко, Людмила Барбір та інші ведучі показали, як виглядають в купальнику

Телеглядачі звикли бачити ведучих 1+1 в кадрі у стриманих образах, під якими, як виявилося, ховаються розкішні фігури. Подивіться, як у купальниках виглядають зірки "плюсів".

У цьому році поїздки на море в Україні – не на часі, але на дворі літо. Пропонуємо вам разом з “Сенсацією” поринути у спогади телеведучих 1+1 і подивитися, як на курортах відпочивали ведучі 1+1 та як виглядають їхні фігури у купальниках.

Марічка Падалко

Багатодітна мама трьох дітей Марічка Падалко – приклад для багатьох жінок. Звісно, три вагітності безслідно не проходять, однак вона довела, що і після такого можна залишатися в формі. Щоправда, не без зусиль – журналістка займається плаванням, бігом та силовими навантаженнями.

Марічка Падалко показала фігуру в купальнику
Марічка Падалко показала фігуру в купальнику

Людмила Барбір

Ще одна спортсменка сьогоднішньої добірки – Людмила Барбір. Зірка ранкового шоу “Сніданок з 1+1” має чорний пояс зі східних єдиноборств. Погодьтеся, було б дивно, якби фігура ведучої виглядала погано.

Людмила Барбір показала фігуру в купальнику
Людмила Барбір показала фігуру в купальнику

Соломія Вітвіцька

Найчарівніша представниця пишної краси на українському телебаченні – Соломія Вітвіцька. На її сторінці в соціальних мережах можна знайти цілу добірку пляжних фото.

Соломія Вітвіцька в купальнику
Соломія Вітвіцька показала фігуру в купальнику

Лідія Таран

Колишня дружина Андрія Доманського Лідія Таран з легкістю може позувати на пляжі, адже її фігура бездоганна. Насправді це результат наполегливої праці – ведуча ТСН займається йогою, яка вочевидь не була марною.

Лідія Таран показала фігуру в купальнику
Лідія Таран показала фігуру в купальнику

Катерина Осадча

Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча висока, струнка і, здається, ніколи не гладшає. У свої 37 телеведуча народила третю дитину, а вже кількома місяцями пізніше демонструвала стрункий живіт без жодної розтяжки.

Катя Осадча показала фігуру в купальнику
Катя Осадча показала фігуру в купальнику

Схожі статті