Ведучий Олександр Педан відправив свою доньку-абітурієнтку у простецький гуртожиток: “Трешнячок”

Олександр Педан цього року відправляє свою доньку Валерію у доросле самостійне життя. Як відповідальний батько, він бажає дитині лише кращої долі.

У 2005-му улюбленець мільйонів Олександр Педан вперше став батьком. Кохана дружина подарувала обранцеві донечку, яку назвали Валерією. Перший час маленька жила з мамою у Хмельницькому, адже батько лише починав свій творчий шлях.

Зараз вона вже майже студентка. Разом з татусем минулого року вона їздила по популярним ВНЗ України, спілкувалася з викладачами, дивилася на гуртожитки і знайомилася з дозвіллям у тих чи інших інститутах та університетах. Знімали рідні передачу “УНІВЕРСНЕСК”.

Побував ведучий з дочкою і на Полтавщині. Тоді Валерії та Олександру показали місцевий медичний навчальний заклад. Гуртожиток, де проживають студенти виявився без навороченого ремонту, але студенти кажуть, що там вони живуть, як родина.

Ведучий Олександр Педан відправив свою доньку-абітурієнтку у простецький гуртожиток

Вразило дівчину те, що на першому поверсі знаходиться один єдиний душ на всіх. Десять кабінок без шторок, які працюють за графіком роботи. Також у програмі показали вбиральню: чисту, але з побитими дверима.

Ведучий Олександр Педан відправив свою доньку-абітурієнтку у простецький гуртожиток

У коментарях лагідно прокоментували підписники:

  • “Трешнячок”

Проте, більшість прихильників Лєри та Олександра зазначили, що умови так і не дуже погані. Самим же ведучим ревізії ВНЗ сподобалися кімнати, а ще наявність власної перукарні, кравецької майстерні і ремонтної кімнати у гуртожитку. Ціни здалися родині вельми адекватними на послуги.

 

Нагадаємо, що Олександр Педан – двічі татко. У 2016-му році на світ народився його синочок. Хлопчика назвали Марком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.