Як склалося життя переможця Холостячки-2 Андрія Задворного: ні дружини, ні коханки – тільки маленька донька

В романтичних реаліті-шоу хтось знаходить кохання, хтось отримує нові знайомства, а хтось починає повністю нове життя. Дізнайтеся, як склалася доля переможця "Холостячки-1" Андрія Задворного.

У 2021 році співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею 2 сезону проєкту “Холостячка”, де за її серце боролися чимало успішних красенів. Лише одному з них вдалося по-справжньому закохати в себе зірку – бізнесмену Андрію Задворному.

Злата була надзвичайно щаслива, коли у фіналі обрала коханого, адже попереду на них чекали багато спільних планів і романтики. Втім, недовго протривала любовна історія пари. Вже через півтора місяці стосунків Задворний кинув Огнєвіч, пояснивши своє рішення зникненням почуттів.

Як склалося життя переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Артистка дуже важко переживала цей розрив, їй навіть довелося звернутися до психотерапевта, тоді як Андрій швидко переступив цю драму і продовжив своє холостяцьке життя. Крім того, у нього є людина, яка постійно дарує йому радість – улюблена донька Кіра.

Батьком Задворний став у шлюбі зі своєю першою дружиною Аліною. Цю жінку переможець “Холостячки” єдину повів під вінець, але коли їхня дочка ще була маленька, вони розійшлися. На відміну від розриву зі Златою, з Аліною Андрій зберіг нормальні і навіть дружні стосунки. Колишні продовжують спільно виховувати дитину та спілкуватися між собою.

Як склалося життя переможця Холостячки-2 Андрія Задворного
Як склалося життя переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Місце ж коханої жінки в серці Задворного наразі вільне. Принаймні у соцмережах він продовжує нести образ холостяка і наразі присвячує себе волонтерській діяльності, аби наблизити перемогу України у війні, які розв’язала росія.

До речі, для багатьох людей спільна біда об’єднує, проте у випадку зі Златою і Андрієм цього не відбулося. Як Огнєвіч зізнавалася в новому інтерв’ю, Задворний з нею не зв’язувався навіть після повномасштабного російського вторгнення, та й сама вона особисто не збирається знову впускати у своє життя того, хто вщент розбив її серце.

Схожі статті