Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її дім: “Дала слабину і приїхала, щоб не почуватись зрадницею”

Відома українська журналістка, телеведуча і зірка 1+1 Лідія Таран вийшла на зв'язок в мережі після влучання російської ракети в її будинок у Києві.

26 червня російські окупанти завдали ракетних ударів по столиці України, внаслідок чого постраждав житловий будинок і мирні люди. Як виявилося пізніше, “прилетіло” в багатоповерхівку, у якій знаходиться квартира ведучої ТСН Лідії Таран. Про це стало відомо з коментарів під постом її колеги в Фейсбуці:

“Все вибито, але ніби не горить… Але головне, що там не було мене і малої… Мене посилено з ефіру прям закликають повернутись, бо ж в Києві вже безпечно… Я собі уявила, що дала слабину і приїхала оце… Щоб не почуватись зрадницею…”, – поділилася емоціями журналістка.

Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її будинок у Києві
Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її будинок у Києві

Нагадаємо, з самого початку війни Лідія Таран забрала доньку Василину від стосунків з Андрієм Доманським та виїхала з нею за кордон. Країною тимчасового прихистку зіркової родини стала Франція, яку вона регулярно відвідувала у відпустках в мирні часи.

Поки немає можливості бути в улюбленій студії 1+1 на улюбленій роботі в ТСН, Лідія займається журналістською діяльністю на французькому телебаченні. Своє рішення покинути країну ведуча пояснювала безпекою перш за все своєї дитини.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її будинок у Києві

За її словами, Василина дуже сумує за домом і мріє скоріше повернутися, але водночас з цим вона вдячна мамі за те, що вивезла її з війни. Через це Таран зауважує, що зрадницею себе не вважає, так само як і усіх інших жінок, які заради дітей втекли за кордон. Вона впевнена – повертатися не варто, поки не буде цілковитої безпеки, адже сьогодні це найголовніше.

Схожі статті