Міка Ньютон вийшла на зв’язок з онкологічного центру і повідомила погану новину про рак: “Не можу звикнути”

Відома українська співачка, яка вже багато років проживає в Сполучених Штатах Америки, Міка Ньютон, вийшла на зв'язок, щоб повідомити новини щодо свого здоров'я.

Як відомо, знаменита українська співачка Міка Ньютон, яка емігрувала до Сполучених Штатів Америки, декілька років боролася з неприємним діагнозом — рак яєчників. Зірка стійко пройшла через усі випробування і розповіла про свою історію лише після того, як досягла ремісії.

Міка Ньютон
Міка Ньютон вийшла на зв’язок з онкологічного центру і повідомила погану новину про рак

Міка Ньютон вийшла на зв’язок з онкологічного центру і повідомила погану новину про рак

Щоб розповісти про свій досвід боротьби з онкозахворюванням вона навіть приїжджала до України. Артистка вважає дуже важливим ділитися своїми спогадами, історією і шляхом для того, щоб ті, для кого ця боротьба ще не закінчилася, могли знайти для себе якісь підказки та об легше ти свій біль, зрозумівши, що вони не самотні.

Зокрема мова йде про постійні аналізи та діагностику після досягнення ремісії. Так, кожні 3 місяці Ніка має з’являтися в онкологічному центрі для контролю. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з лікарні, пояснивши, що тільки-но пройшла обслідування. Вона додала, що ніяк не може звикнути до цього.

Міка Ньютон вийшла на зв’язок з онкологічного центру і повідомила погану новину про рак

Нагадуємо, що після початку війни Міці довелося виправдовуватися за свій репертуар. Зірка зізнавалася, що російською мовою її змушували співати продюсери, які в ніщо ставили українську. А зараз співачка готова повністю відмовитися від своїх колишніх пісень, а також почати виконувати нові композиції саме українською, аби підтримати розвиток української культури. Тим не менш, їй це буде важко зробити, знаходячись Сполучених Штатах.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.