Вагітна Настя Каменських прикрила округлий живіт піджаком та вразила мережу новиною: “Дитя народиться”

Знаменита українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу можливою вагітністю. Чому шанувальники вирішили, що артистка збирається народжувати?

Знаменита українська співачка Настя Каменських досягла того віку, коли шанувальники більше за все мріють почути від неї про те, що її родина збільшиться. Втім, новини про поповнення досі не було.

Артистка не приховує, що дуже любить дітей і, як і більшість жінок, мріє стати матір’ю. Тим не менш, пояснювати, як так вийшло, що в неї досі не було можливості народити дитину, вона не збирається.

Вагітна Настя Каменських прикрила округлий живіт піджаком та вразила мережу новиною

Варто відзначити, що співачка звикла до того, що фанати пліткують про її можливу вагітність. Зірка пояснює, що через ненормований графік вона постійно набирає, то втрачає вагу, і через це її шанувальники не вірно сприймають її трансформації.

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких постала поруч з українськими сиротами, що були доставлені до Швейцарії. Зірка обрала для зустрічі великий піджак, яким приховувала свою талію, однак від очей шанувальників не приховався той факт, що зірка помітно округлилась. У коментарях під публікацією фанати одразу ж почали ставити питання знаменитості, зокрема, цікавлячись, чи не виношує вона первістка.

Варто відзначити, що її чоловік Олексій Потапенко також розповідав журналістам, що дуже хоче дитину від своєї дружини.

Вагітна Настя Каменських прикрила округлий живіт піджаком та вразила мережу новиною

Продюсер вже виховує сина Андрія від попереднього шлюбу, але йому цього замало. Зірка мріє про багатодітну родину, але на Настю не тисне. Хто зна, можливо у пари є малюк, просто вони його приховують?

Схожі статті