Колишній чоловік Марини Боржемської Узелков відкрив своє серце не жінці: “Я думаю про нього, я живу з ним”

Відомий український боксер та екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков розповів фанатам, кому належить його серце після розлучення з Мариною Боржемською.

В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська були тією парою, за якою глядачі спостерігали із задоволенням, на яку рівнялися та яку називали однією з найміцніших в українському шоу-бізнесу. Однак у 2019 році цій ідилії настав кінець – подружжя розлучилося, і супроводжувалося це гучним скандалом.

Марина жодного разу прямо не звинувачувала В’ячеслава у рукоприкладстві, однак дала зрозуміти, що чоловік не завжди себе контролював навіть у присутності дітей. Він слова Боржемської заперечує і запевняє, що екс-дружина навмисне ллє на нього бруд, але він не розуміє, чим заслужив таке відношення до себе.

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська вчиться жити в новій реальності
Екс-чоловік Марини Боржемської Узелков відкрив своє серце не жінці

При цьому Узелков деякий час після розлучення намагався виправити ситуацію та повернути кохану. Втім, цього не сталося, тож у його житті з’явилася інша жінка, про особистість якої нічого не відомо, оскільки боксер тримає це в таємниці.

Хто в серці В’ячеслава Узелкова після розлучення з Боржемською

В думках В’ячеслава не нова обраниця, а улюблений пес, якого він прихистив під час війни:

“Собака – друг людини. А ще якщо собаку підібрав у найстрашніший для неї період, то впевнений, що вдячніше немає нікого… Так і мій Тор, якого я підібрав після вибухів. Але й тепер я відповідаю за нього, я думаю про нього, я живу з ним. І розумію, що йому багато чого потрібно. І дякую @forward_zoo, що допомагають мені та навчають мене спілкуватися з собакою. І повірте, я багато чого не знав і не розумів”, – написав Узелков під новим постом в Інстаграмі.

Екс-чоловік Марини Боржемської Узелков відкрив своє серце не жінці
Екс-чоловік Марини Боржемської Узелков відкрив своє серце не жінці

Схожі статті