У себе бачити не хоче: дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них

Знаменита українська акторка Ольга Сумська неодноразово виправдовувалася через свою старшу доньку Тоню Паперну, яка досі залишається в москві. Та виявилося, що дарма.

Після початку повномасштабної війни в Україні у родині Ольги Сумської сталося нещастя. Майже одразу її мати Ганна Іванівна пішла на той світ, не витримавши правди. На похорон з’їхалося усе сімейство: ховали зірку театру під гудіння сирен та свист ракет. Однак, онучки Ганни Антоніни Паперної не було.

Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них

Вже досить довго старша спадкоємиця Ольги Сумської проживає в москві разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем та двома маленькими дітьми. Минулого року зіркова родина придбала будинок в елітному житловому масиві, і все за для того, щоб бути поближче до зіркових колег. Як виявилося, нерухомість їм була не по кишені, тож Володимир взяв на неї кредит.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них

Ольга В’ячеславівна декілька разів намагалася виправдати свою доньку, яка не дивлячись на те, що російська федерація принесла стільки горя її рідним та друзям, залишається в москві і мовчить про війну. Акторка зазначила, що Тоня боїться за дітей, тому не говорить про Україну. Коли ж користувачі мережі почали пропонувати дівчині просто покинути російську федерацію, Ольга В’ячеславівна заявила, що у родині дівчини не все так просто, і вона не може взяти і все кинути.

Власне, раціонального пояснення акторка дати не змогла. Однак вона зазначила, що Тоня дуже співчуває співвітчизникам і хотіла би бути в Україні зараз.

Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них

От тільки, якщо рядовий українець відвідає особисту сторінку Тоні в соціальній мережі Instagram, то на нього чекає неприємне відкриття — Паперна обмежила доступ для українців. Більшість зірок вдається до менш провокаційних хитрощів, полишає користувачів можливості коментувати їхні публікації. Однак, Паперна, здається, не так хвилюється через свою репутацію в Україні, як її мама.

Схожі статті