Після втечі з України Влад Яма досяг бажаного і осів за кордоном: у Штатах заробляє на життя не танцями

Знаменитий український хореограф Влад Яма після місяців тиші до свого особистого життя почав показувати, як йому живеться за кордоном. Усі деталі в статті.

Знаменитий український хореограф Влад Яма багато років працював над телевізійною кар’єрою на своїй батьківщині. Втім, війна внесла свої корективи. На відміну від багатьох своїх колег, танцюрист вирішив евакуюватися з України разом з дружиною Ліліаною та сином Леоном.

Лілія Яма, Влад Яма та Леон
Після втечі з України Влад Яма осів за кордоном

Його вибір не здивував шанувальників. Адже Влад неодноразово розповідав, що мріє жити в Сполучених Штатах Америки. Зірка тільки-но повернувся з подорожі у Флориду, як знову полетів за океан.

Після втечі з України Влад Яма осів за кордоном

Тривалий час хореограф взагалі не показував себе та свою родину. На зв’язок з фанатами він, звісно, виходив. Але робив усе, щоб його місцеположення зберігалося в секреті. Тим не менш, Instagram видав чоловіка з головою: місцеположення акаунту – США.

Після втечі з України Влад Яма осів за кордоном

Ба більше, близько місяця тому Влад Яма взявся за розвиток своєї кар’єри за океаном. Чоловік вирішив тренувати людей онлайн. Мова йде не тільки про танці, а здебільшого про фітнес. На новому місці проживання Влад знайшов спортсмена, який допоміг йому у цій сфері, і тепер чоловіки допомагають іншим людям досягти бажаних результатів завдяки вправам.

Варто відмітити, що і сам Влад почав ходити до тренажерного залу. Вочевидь, щоб мати більш професійний вигляд, йому необхідно підкачати м’язи та здобути більш брутальний вигляд. Але для Влада Ями це не буде проблемою, адже чоловік обожнює спорт.

Навіть свого сина він тренує самостійно, привчаючи його до суворої дисципліни та фізичних навантажень. Леон абсолютно не проти такого виховання, і легко йому піддається.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.