Як виглядає родина Воїна світла Сергія Міхалка: дружина соліста гурту “Ляпис Трубецкой” народила йому трьох

Знаменитий білоруський виконавець Сергій Міхалок, який прославився, як фронтмен гурту "Ляпис Трубецкой" публічно підтримав Україну. Але що ми знаємо про родину Воїна світла?

Знаменитий білоруський виконавець Сергій Міхалок прославився не тільки завдяки якісній музиці, яку впізнають далеко за межами його Батьківщини, але і за його оригінальний стиль, шалену харизму та сміливість казати про речі так, як він про них думає.

Як виглядає сім’я Сергія Міхалка

Останнім часом ця риса характеру особливо імпонує більшості його фанатів, адже і в Білорусі, і в російській федерації на даний момент є великі складнощі з тим, щоб вільно говорити про свою опозицію проти влади.

Як виглядає сім’я Сергія Міхалка

Днями гурт Сергія Міхалка “Ляпис Трубецкой” презентував українську версію пісні “Воїн світла”. Українці, як виявилося, неймовірно вдячні музиканту за його позицію та творчість. Особливо це контрастує з українськими артистами, які бояться заговорити, адже можуть втратити джерело доходу в російській федерації. Та хто оточує музиканта, який продовжує завойовувати серця?

Як виглядає сім’я Сергія Міхалка

Сергій Міхалок зараз проживає в Києві. Музикант одружений вдруге. Першою дружиною лідера гурту “Брутто” була виконавиця Алеся Берулава. Співачка народила Сергію сина Павла, якому зараз 13 років.

Вдруге Міхалок одружився з білорусько-українською актрисою Світланою Зеленковською. На той момент жінка вже мала доньку Ксенію. У листопаді 2013 року дружина Сергія народила їх першу спільну дитину – сина Макара. А 2019-року вона народила Сергію четверту дитину.

Варто відзначити, що пологи влаштували дома. Жінка вирішила, що дитина має з’явитися на світ у природних умовах. У той самий час Сергій знаходився в Карпатах у пошуках мольфарів.

Схожі статті