Марічка Падалко вперше розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва: питання делікатне

Ведуча новин та журналістка Марічка Падалко розповіла про свої стосунки з колишньою дружиною чоловіка. Як телезірка уживається пліч-о-пліч з попередницею? 

Є вислів, що на чужому нещасті щастя не побудуєш. Та чи завжди ці слова відповідають дійсності? Українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко зустріла свого чоловіка, народного депутата Єгора Соболева, у 2004 році, коли політик ще був одружений.

Найлогічнішим у цій ситуації було б кожному піти своїм шляхом. Але доля склалася інакше, чоловік закохався настільки, що розлучився зі своєю першою обраницею та через деякий час зробив пропозицію руки та серця новій коханій.

Екс-дружина Соболева людина не медійна, тому її ім’я публіці не відоме. Проте є інформація, що колишній політичний діяч має доньку, на ім’я Аліса, від першого шлюбу. Тому після весілля виховання чужої дитини частково лягло на Падалко.

Як виглядає жінка, у якої Падалко відбила чоловіка
Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва

Та це була не єдина ноша, яку журналістці довелося нести на своїх тендітних, жіночих плечах – родина чоловіка виявилась “не подарунок”. Вони не прийняли залюбки нову невістку. Тому Марічці не залишалось нічого, як подзвонити своїй попередниці, щоб, як кажуть, розвідати обставини.

Ведуча прокоментувала свою розмову з екс-коханою:

“Ми по дитячих справах з нею спілкуємося, і я запитала, які в неї зараз стосунки з батьками Єгора. Вона сказала, що розмовляла три тижні тому з ними та кинула слухавку. А я про себе подумала: “Я не єдина погана невістка”.

Нагадаємо, що Марічка Падалко працює ведучою новин ТСН на каналі “1+1” ще з 2006 року. А також була телеведучою недільної ранкової програми “Сніданок+” разом з Юрієм Горбуновим.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва

Сьогодні зіркова пара виховує трьох спільних дітей. Після початку повномасштабного вторгнення чоловік ведучої вступив до лав ЗСУ, щоб боронити рідні землі від агресора.

Схожі статті